De inschrijving voor de zesde lipoedeemdag is geopend!

Varodem

Varitex

 

www.lipoedeemdag.com Nieuws

Lipoladies Logo

We wilden een nieuw logo voor de stichting, omdat we wel een beetje genoeg hadden van afbeelding van de koningin van Punt. Suze kwam met het idee om zelf  beelden te maken . Dit resulteerde in uren kleiplezier en 3 te gekke beelden die de verschillende stadiums van lipoedeem uitbeelden.

Rachelle nam stadium 1 voor haar rekening, Suze stadium 2 en Brigitta stadium 3

Er kwam een stroom van positieve reacties op gang en het idee was geboren om de sprekers van het symposium een mini lipolady cadeau te doen.  Om het nog echter te maken werd ieder beeldje voorzien van een nummer en een certificaat van echtheid, ondertekend door de kunstenares. Ook hier waren de reacties overweldigend, dus onze “kunstenares”  en voorzitter Brigitta Custers maakte het ene beeldje na het andere, allemaal met hun eigen certificate of authenticity.

Wil jij in het bezit komen van zo’n unieke en authentieke lipolady? Dit kan op de 6de Nederlandse Lipoedeemdag as 10 juni te Maastricht. Ze zijn dan in een beperkte oplage te koop voor € 37,50

Wil je graag een kunstwerkje maar heb je speciale wensen betreffende vorm of kleur, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Lipedema Awareness armbandjes

Tijdens de 4e Lipoedeemdag op 17 mei 2014, heeft Stichting Nederlandse Lipoedeemdag de  “Lipedema awareness & support” armbandjes en sleutelhangers gepresenteerd. Het is de bedoeling van onze stichting deze bandjes internationaal te gaan gebruiken/verkopen om zodoende “samen” te zorgen voor meer (h)erkenning, bekendheid en onderzoek op het gebied van lipoedeem.

Betekenis van de kleuren

Grijs en geel zijn de kleuren van de website van Stichting Nederlandse Lipoedeemdag. De kleur GRIJS staat voor het onbekende gebied waarin lipoedeem zich bevindt en de kleur GEEL staat voor het lichtpuntje van zonlicht dat alsmaar groter wordt, omdat we met zijn allen zo goed bezig zijn om lipoedeem nationaal maar ook internationaal op de kaart te zetten.

Opbrengst

Van de opbrengst van de verkoop van de awareness armbandjes en sleutelhangers gaat €2,50 per verkocht bandje naar onze onderzoekspot.

 
pdfmagazines.me